BARA Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ÚJ LEHETŐSÉGEK AZ ELEKTROMOSSÁG MEGSZERZÉSÉRE
2019.08.07.
Újdonság a ŠKODA-ról

ÚJ LEHETŐSÉGEK AZ ELEKTROMOSSÁG MEGSZERZÉSÉRE

Az elektromos autók használata jelentősen javítja a városok levegőminőségét. Ahhoz, hogy ez a városokon túl is érvényesüljön, a széntüzelésű erőműveket nem szabad erősen bevonni az elektromos autóakkumulátorokhoz szükséges villamos energia előállításába. A szakértők komolyan keresnek új fenntartható forrásokat a víz-, napenergia és szélenergia-erőművek kiegészítésére.

energia

Fontos a lehető leggyorsabban megoldást találni a megújuló energiaforrásokból előállított villamos energia nagyszabású tárolására, és megtalálni a módját más alacsony kibocsátású energiaforrásokkal történő támogatásra, amikor a nap nem süt. és a szél nem fúj. Jelenleg ez a munka elsősorban atomerőművek kezében van. Ez az oka annak, hogy az Európai Bizottság legfrissebb dokumentumaiban azt állítja, hogy 2050-ben az európai energiaszerkezet 80% -ban megújuló energiaforrásokból és a fennmaradó 20% -ból atomerőművekből áll.
 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.