BARA Autóház Hírek

Aktuális híreink

 • ENYAQ
  Aktuális 2023.12.03.

  A Škoda Enyaq utódja 2028-ban érkezik, a cseh márka első olyan autójaként, amely a Volkswagen-csoport új SSP villanyautó platformját használja. Az újdonság továbbra is Csehországban készül majd.

 • superb
  Aktuális 2023.11.05.

  90 évvel a történelmi jelentőségű első modell megjelenése után mutatta be a Škoda a Superb modernkori negyedik generációját.

 • Belsőtér
  Aktuális 2023.10.16.

  Új Simply Clever megoldás, ami minden modern autóban elkelne.

  Már megszokhattuk a Škodától, hogy minden új modelljében igyekszik több új Simply Clever megoldást bemutatni. Ezek azok a megoldások, amikről sokszor nem is értjük, hogy miért nem jutott ez még senkinek az eszébe.

 • Kodiaq
  Aktuális 2023.10.05.

  Kodiaq Sportline

  A Kodiaq Sportline a második generáció jelenlegi csúcsmodellje. Alapfelszereltségéhez tartozik a többek között TOP LED Matrix fényszóró és a motoros csomagtérajtó is. De ez messze nem minden. Ismerd meg részletesen.

 • rapid
  Aktuális 2023.05.22.

  Rapid kabrió? Sajnos csak egy van belőle.

  A Škoda Csehországban már évek óta együttműködik középiskolákkal, melynek keretében minden évben gyári segítséggel készítenek a diákok egy-egy egyedi modellt. Ez a program indult el most Indiában is, melynek első gyümölcse egy kabrió Rapid.A Škoda Auto Volkswagen India Private Limited (SAVWIPL) által működtetett akadémia bemutatta első diákautó-projektjét. A 3,5 éves „mechatronika” kurzusra járó diákokból álló csapat egy kabriót tervezett a Škoda Rapid szedán indiai változatának alapjaira.

 • superb
  Aktuális 2023.05.13.

  Idén ősszel jön az új Superb és Kodiaq

  A Škoda idén két új modell premierjét tervezi. A Superb és a Kodiaq SUV új generációja ősszel érkezik. Most bepillantást nyerhetünk a sziluettjeikbe.Az új Superb Combi kombi és ferdehátú változatban is elérhető lesz, míg a Kodiaq továbbra is hétüléses lesz.„A Superb az belsőégésű motorral hajtott modellportfóliónk zászlóshajója, amely a negyedik generációjával ferdehátú és Combi kombi változatban is mércét állít majd a kényelem és a helykínálat tekintetében” – mondta Klaus Zellmer, a Škoda Auto vezérigazgatója a vállalat hagyományos modelljének új generációjáról. Az új formaterv mellett a Superb negyedik generációja teljesen megújult belső teret és csúcstechnológiát is kap. Az autó ismét bőséges belső méretű utasteret kínál majd rengeteg kényelmes funkcióval kombinálva. A motorháztető alatt erős benzin- és dízelmotorokat, valamint plug-in hibrid és mild hibrid hajtásláncokat találunk majd.

 • ENYAQ
  Aktuális 2023.04.23.

  Powerpass Map a központi kijelzőn

  Megjelent az új Powerpass Map infotainment alkalmazás, amellyel a töltőpontok beköltöznek az Enyaq iV modellek központi kijelzőjére. Az alkalmazás ingyenesen letölthető.Az Enyaq iV modellekhez elérhető infotainment alkalmazás segítségével a központi infotainment kijelzőn láthatjuk a nyilvános töltőpontokat, valamint az azokkal kapcsolatos részletes információkat.

 • SKODA
  Aktuális 2023.03.19.

  3 új elektromos Škoda érkezik 2026-ig

  A Škoda éves sajtótájékoztatóján Klaus Zellmer bejelentette, hogy a márka a menetpedálra tapos az átállás gyorsítása érdekében, így új elektromos Škoda modellek érkeznek.Az utóbbi évek autóipari trendje egyértelműen a modellek elektrifikálása. Bár most úgy tűnik, hogy az unió terve, miszerint 2035-ben megtiltják a hagyományos modellek értékesítését valamilyen formában módosulni fog, az irány egyértelmű. Ez az irány pedig a konnektoros hibrid és a teljesen elektromos modellek felé mutat.Ennek megfelelően az idén érkező új Škoda Superb és Kodiaq modellek is elérhetőek lesznek konnektoros hibrid változatban, amelyek – a szintén az eseményen elhangzott információk szerint – tisztán elektromos üzemmódban képesek lesznek 100 km megtenni. Persze ezek a hibridek csak köztes megoldásnak tekinthetőek a tisztán elektromos modellek felé.

 • ENYAQ
  Aktuális 2022.11.13.

  ENYAQ RS iV: nagy teljesítmény,praktikus külsőben

  A ŠKODA ENYAQ RS iV érkezésével immár kéttagúra bővül a tisztán elektromos RS modellek sora. Ezúttal a COUPÉ RS iV-ban megismert hajtáslánc került egy még praktikusabb karosszériába.

 • Ahová tartunk, ott nincs szükségünk kulcsokra
  Aktuális 2022.09.26.

  Ahová tartunk, ott nincs szükségünk kulcsokra

  A modern kulcs nélküli rendszerek egyre inkább átveszik az uralmat az modellnél. A ŠKODA modellekben ma már két generáció létezik belőlük.“A régebbieknél a kommunikáció a következőképpen működik: a vezető a kulccsal megközelíti az autót, majd jellemzően a kilincs megérintésével vagy a csomagtérkioldó gomb megnyomásával kinyitja az autót. A kilincsben lévő érzékelő kérést küld a vezérlőegységnek, amely utasítja az antennákat, hogy keressék meg a kulcsot az autó környezetében. Ezek az antennák szándékosan nem rendelkeznek nagy hatótávolsággal, és ezért a két első ajtóban vannak elhelyezve. Ha a kulcs a hatótávolságukon belül van, az antennák fogják annak jelét, és megerősítő választ küldenek a műszerfalban lévő vezérlőegységnek. Az pedig kinyitja az autót” – mondja Zdeněk Říha, a karosszériaelektronikai osztály munkatársa.

 • What drives you
  Újdonság a ŠKODA-ról 2017.04.20.

  A berlini „What drives you” kiállítás alkalmával bemutatkozik a ŠKODA izgalmas világa

  "A márka első nagyméretű SUV-modellje a dizájn, a connectivity és a szponzori tevékenység témáinak további kiállítási darabjai mellett ugyancsak a 'What drives you?' kiállítás része"

 • újabb díj
  Újdonság a ŠKODA-ról 2017.07.21.

  Egy újabb trófea a kalapban…

  Most épp a német AUTO TEST rangsorában szerezte meg az első helyet a Kodiaq. Nem ez az első alkalom, hogy a Skoda bezsebelte ezt az évente kiosztásra kerülő díjat. Például a Skoda Superb Combi tavalyi elsősége után idén “csak” a második helyre volt jó. Duplán szép a siker.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.