BARA Autóház Hírek

Aktuális híreink

 • rapid
  Aktuális 2023.05.22.

  Rapid kabrió? Sajnos csak egy van belőle.

  A Škoda Csehországban már évek óta együttműködik középiskolákkal, melynek keretében minden évben gyári segítséggel készítenek a diákok egy-egy egyedi modellt. Ez a program indult el most Indiában is, melynek első gyümölcse egy kabrió Rapid.A Škoda Auto Volkswagen India Private Limited (SAVWIPL) által működtetett akadémia bemutatta első diákautó-projektjét. A 3,5 éves „mechatronika” kurzusra járó diákokból álló csapat egy kabriót tervezett a Škoda Rapid szedán indiai változatának alapjaira.

 • superb
  Aktuális 2023.05.13.

  Idén ősszel jön az új Superb és Kodiaq

  A Škoda idén két új modell premierjét tervezi. A Superb és a Kodiaq SUV új generációja ősszel érkezik. Most bepillantást nyerhetünk a sziluettjeikbe.Az új Superb Combi kombi és ferdehátú változatban is elérhető lesz, míg a Kodiaq továbbra is hétüléses lesz.„A Superb az belsőégésű motorral hajtott modellportfóliónk zászlóshajója, amely a negyedik generációjával ferdehátú és Combi kombi változatban is mércét állít majd a kényelem és a helykínálat tekintetében” – mondta Klaus Zellmer, a Škoda Auto vezérigazgatója a vállalat hagyományos modelljének új generációjáról. Az új formaterv mellett a Superb negyedik generációja teljesen megújult belső teret és csúcstechnológiát is kap. Az autó ismét bőséges belső méretű utasteret kínál majd rengeteg kényelmes funkcióval kombinálva. A motorháztető alatt erős benzin- és dízelmotorokat, valamint plug-in hibrid és mild hibrid hajtásláncokat találunk majd.

 • ENYAQ
  Aktuális 2023.04.23.

  Powerpass Map a központi kijelzőn

  Megjelent az új Powerpass Map infotainment alkalmazás, amellyel a töltőpontok beköltöznek az Enyaq iV modellek központi kijelzőjére. Az alkalmazás ingyenesen letölthető.Az Enyaq iV modellekhez elérhető infotainment alkalmazás segítségével a központi infotainment kijelzőn láthatjuk a nyilvános töltőpontokat, valamint az azokkal kapcsolatos részletes információkat.

 • ENYAQ
  Aktuális 2023.04.15.

  Újgenerációs elektromos hajtáslánc érkezik

  Az elektromos hajtáslánc a villanyautók szíve és fő meghatározója annak, hogy egy elektromos autó mennyire szerethető. Hiszen az elektromos hajtáslánc nagyméretékben felel egy e-autó dinamizmusáért vagy hatékonyságáért. A jó hír, hogy érkezik az új generáció belőle az MEB platformos autókhoz, így az Enyaq iV modellekhez.  Az új APP550 hátsókerék-hajtással a Volkswagen-konszern elektromos modelljei egy teljesen új fejlesztésű erőforrást kapnak. Ez a jövőben nagyobb teljesítményt és jobb hatékonyságot kínál a konszern elektromos modellei számára. Magyarra lefordítva tehát: nagyobb teljesítményt és hatótávot kapnak a jövőben a vásárlók. Az első ilyen hajtáslánccal szerelt modellek az év vége felé érkezhetnek, 210 kW-os, tehát 286 lóerős teljesítménnyel.Az új hajtás tervezési alapja továbbra is a „moduláris elektromos hajtás” (MEB) mátrixa, amely a Volkswagen-konszern kifejezetten elektromos modellekhez szabott járműarchitektúrája.

 • SKODA
  Aktuális 2023.03.19.

  3 új elektromos Škoda érkezik 2026-ig

  A Škoda éves sajtótájékoztatóján Klaus Zellmer bejelentette, hogy a márka a menetpedálra tapos az átállás gyorsítása érdekében, így új elektromos Škoda modellek érkeznek.Az utóbbi évek autóipari trendje egyértelműen a modellek elektrifikálása. Bár most úgy tűnik, hogy az unió terve, miszerint 2035-ben megtiltják a hagyományos modellek értékesítését valamilyen formában módosulni fog, az irány egyértelmű. Ez az irány pedig a konnektoros hibrid és a teljesen elektromos modellek felé mutat.Ennek megfelelően az idén érkező új Škoda Superb és Kodiaq modellek is elérhetőek lesznek konnektoros hibrid változatban, amelyek – a szintén az eseményen elhangzott információk szerint – tisztán elektromos üzemmódban képesek lesznek 100 km megtenni. Persze ezek a hibridek csak köztes megoldásnak tekinthetőek a tisztán elektromos modellek felé.

 • KODIAQ
  Aktuális 2023.03.01.

  Lencsevégre kapták az új Kodiaq-ot

  A Škoda Kodiaq 2016-ban mutatkozott be, így a menetrendszerinti frissítése éppen aktuális, vagyis idén érkezik az utód. Ez igazából nem újdonság, hiszen erről már a korább beszélt a márka igazgatója is. Az viszont az, hogy már az utakon tesztelik a véglegeshez közeli modellt.A Kodiaq megjelenése óta sikermodellje a márkának, csak tavaly több, mint 94.000 darabot értékesítettek belőle. A „nagymedve” remek helykínálatával, széles motorválasztékával és divatos külsejével hódítja meg még ma is a vásárlókat magának. És persze arról se felejtkezzünk el, hogy ez a Škoda első, és a mai napig egyetlen 7 személyes modellje.De azt is tudják Mladá Boleslavban, hogy a dicsőség nem tart örökké, és a Kodiaq egy olyan szegmensben kelleti magát, ahol az utóbbi években a versenytársak többsége már modellváltott, és a félidős modellfrissítéssel még a Škoda sem tudott minden újdonságot beleszuszakolni a jelenlegi generációba.

 • best cars 2023
  Aktuális 2023.02.18.

  Best Cars 2023 – kettős Škoda siker

  A Škoda kettős sikert ünnepelhet a neves „Best Cars” olvasói szavazáson. Az „auto motor und sport” német szaklap olvasói a Škoda Fabiát az első helyre szavazták az import kisautók rangsorában, míg az Octavia a import kompakt modellek között végzett az élen.A Škoda bestsellere immár tizenegyedik alkalommal, míg a Fabia másodszor nyerte el a „Best Cars” címet, amely az olvasók által odaítélt díj. A 47. „Best Cars” versenyben több mint 100 000 olvasó szavazott a 13 járműkategóriában induló 422 modell közül a kedvenceire.„Szívből köszönöm minden olvasónak, aki közvetlenül ránk szavazott. És természetesen minden Škoda dolgozónak, aki részt vett ezeknek a nagyszerű járműveknek a megalkotásában, és azóta a gyártásukban! A rangos díjak arra ösztönöznek minket, hogy folyamatosan beépítsük a vásárlói visszajelzéseket modelljeink fejlesztésébe. Mert ez teszi vonzóbbá – és ezáltal még sikeresebbé – járműveinket!” – nyilatkozta Klaus Zellmer, a Škoda Auto vezérigazgatója

 • drift
  Aktuális 2023.02.18.

  Kilinccsel előre a jégen – drift egy Enyaq RS iV-val

  Mit kapunk, ha egy befagyott svédországi tavat, a driftelés mesterét és egy teljesen elektromos Škodát kombinálunk? Két új világrekordot!Üdvözlünk Krokomban, Közép-Svédországban, a híres Östersund városától mintegy 20 km-re. 2023. január 19. csütörtök van, délelőtt 11:00 óra. A napfény ritka árucikk, ezt mindenki megerősítheti, aki járt már ilyen szélességi fokokon a téli hónapokban. A Stortjärnen tavat kövér jég fedi, ami nem is csoda, hiszen a hőmérséklet egész nap jóval nulla fok alatt van.A Škoda csapatának ez a negyedik napja a helyszínen. Az elmúlt napokban számos gyakorlófutamot tartottak különböző gumikombinációkkal. Összesen 18 órát drifteltek a teljes öt nap alatt, fagypont alatti hőmérsékleten, hogy elérjék a tökéletes drift-kört. A cél? Két új világrekord a jégen történő driftelésben.

 • cupra
  Aktuális 2023.02.12.

  CUPRA Márkajog

  Kedves Ügyfeleink! Nagy örömmel szeretnénk tudatni, hogy ismét egy új fejezetet kezdtünk a BARA Autóháznál! A Skoda Márkakereskedés, Használtautó Centrum, VW, Audi és Seat szerviz megnyitását követően, újabb márkaszerviz joggal bővültünk. A mai naptól már hivatalosan fogadjuk a CUPRA autós ügyfeleket is szeretettel márkaszervizünkben! Köszönjük az eddigi bizalmat!

 • Cupra
  Aktuális 2022.12.19.

  CUPRA Márkaszerviz Jog

  Kedves Ügyfeleink!Nekünk a karácsonyi örömhír idén a teljességet jelenti.Folyamatos fejlődést szem előtt tartva a meglévő Skoda Márkakereskedés és Márkaszerviz, VW, Audi, SEAT és VW haszongépjármű márkaszervizjogok mellé megpályáztuk a CUPRA szervizjogot is. A kitartó és befektettet munkánk meghozza gyümölcsét és várhatóan 2023. első felében szeretettel fogadhatjuk immár a CUPRA tulajdonosokat is márkaszervizünkben.Köszönjük az eddigi bizalmat!

 • Karácsony
  Aktuális 2022.12.12.

  Karácsonyi ajándékötletek ŠKODA logóval

  Ha karácsonyi ajándékokról van szó, sokakat a lehetetlen küldetés gondolata kerülhet. Hogy egy kis inspirációt nyújtsunk e témában a Škoda ajándéktárgyai közül válogattunk. Ruhák, játékok, hátizsákok, modellek, sport- és túrafelszerelések, és természetesen minden, ami az autókkal kapcsolatos. Rengeteg ajándék, az “apróságoktól” a valódi értéket képviselő tárgyakig.

 • Új arculat
  Aktuális 2022.11.27.

  Új utakon a Škoda

  Új dizájnnyelv és modellek, valamint új logó, kommunikációs stílus és márka-aktivitások. A Škoda átalakul, alkalmazkodunk az ügyfeleink folyamatosan változó igényeihez, és képessé teszük őket arra, hogy felfedezzék a körülöttük lévő világot.“Az autóipar világa jelentős átalakuláson megy keresztül. Az ügyfelek és igényeik is változnak, és természetesen nekünk is lépést kell tartanunk ezekkel a változásokkal. A Škoda mindig is az emberi kapcsolatokra épített megközelítésre támaszkodott, és az ügyfélközpontúság a DNS-ünk szerves részét képezi. A nagy változások idején minden eddiginél jobban meg akarjuk érteni és ki akarjuk elégíteni ügyfeleink igényeit” – mondta Martin Jahn, az igazgatótanács marketingért és értékesítésért felelős tagja.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.