BARA Autóház Hírek

Aktuális híreink

 • fenyezo
  Aktuális 2024.03.02.

  Irány a fényezőműhely

  Érdekel, hogyan készülnek a Škoda modellek? Ezúttal a fényezőműhelybe invitálunk, ahol egy Škoda Kodiaq karosszériája kap színes fényezést.

 • superb
  Aktuális 2024.02.26.

  Íme a 2024-es új Superb

  90 évvel a történelmi jelentőségű első modell megjelenése után mutatta be a Škoda a Superb modernkori negyedik generációját. Elődeihez hasonlóan az új Superb is markáns dizájnkoncepciót és fejlett technológiát ötvöz. Minden eddiginél biztonságosabb és tágasabb, és az új modell készen áll arra, hogy újabb fejezetet írjon a Superb történetében.

 • skoda
  Aktuális 2024.02.24.

  10 dolog amit nem biztos, hogy tudtál a Škodáról.

  Miért Škoda a Škoda? Ki adta a hangját Laurának? Melyik a legdrágább Škoda modell? 10 dolog amit nem biztos, hogy tudtál a Škodáról.

 • új octavia
  Újdonság a Škodától 2024.02.18.

  Megérkezett a megújult Octavia

  Az immár negyedik generációs Octavia a gyártás megkezdése után négy évvel kapja meg az arculatváltást.A modell továbbra is elérhető lesz limuzin és combi verzióban. A megújult Octavia idővel elérhető lesz Sportline és RS változatban is.A jármű fejlesztései közé tartoznak a továbbfejlesztett, második generációs LED Matrix fényszórók is új világítási jelzéssel, amelyek az út kiváló megvilágítását szolgálják. Ezenkívül mostantól Crystalliniumot is tartalmaznak, egy egyedülálló kristályos elemet, amely jellegzetes kék árnyalatot kölcsönöz a fényszóróház belsejének, tovább finomítva a jármű esztétikáját.

 • Scala & Kamiq
  Aktuális 2024.02.03.

  Már rendelhető megújult Scala és Kamiq

  A Škoda Auto megkezdte a felfrissített Scala kompakt modelljének és a Kamiq városi SUV-jának gyártását a Mladá Boleslav-i fő üzemében. Ami ennél is fontosabb hír, hogy mindkét modell már idehaza is megrendelhető!

 • Új arculat
  Aktuális 2024.01.14.

  2023 sem telt el eseménytelenül a Škoda háza táján, így mi is sok újdonságról és érdekességről írtunk. Most összeszedtük az 5+1 legolvasottabb idei cikket, hogy egy kicsit felidézzük az idei év eseményeit.

 • ENYAQ
  Aktuális 2023.12.03.

  A Škoda Enyaq utódja 2028-ban érkezik, a cseh márka első olyan autójaként, amely a Volkswagen-csoport új SSP villanyautó platformját használja. Az újdonság továbbra is Csehországban készül majd.

 • superb
  Aktuális 2023.11.05.

  90 évvel a történelmi jelentőségű első modell megjelenése után mutatta be a Škoda a Superb modernkori negyedik generációját.

 • Belsőtér
  Aktuális 2023.10.16.

  Új Simply Clever megoldás, ami minden modern autóban elkelne.

  Már megszokhattuk a Škodától, hogy minden új modelljében igyekszik több új Simply Clever megoldást bemutatni. Ezek azok a megoldások, amikről sokszor nem is értjük, hogy miért nem jutott ez még senkinek az eszébe.

 • Kodiaq
  Aktuális 2023.10.05.

  Kodiaq Sportline

  A Kodiaq Sportline a második generáció jelenlegi csúcsmodellje. Alapfelszereltségéhez tartozik a többek között TOP LED Matrix fényszóró és a motoros csomagtérajtó is. De ez messze nem minden. Ismerd meg részletesen.

 • rapid
  Aktuális 2023.05.22.

  Rapid kabrió? Sajnos csak egy van belőle.

  A Škoda Csehországban már évek óta együttműködik középiskolákkal, melynek keretében minden évben gyári segítséggel készítenek a diákok egy-egy egyedi modellt. Ez a program indult el most Indiában is, melynek első gyümölcse egy kabrió Rapid.A Škoda Auto Volkswagen India Private Limited (SAVWIPL) által működtetett akadémia bemutatta első diákautó-projektjét. A 3,5 éves „mechatronika” kurzusra járó diákokból álló csapat egy kabriót tervezett a Škoda Rapid szedán indiai változatának alapjaira.

 • superb
  Aktuális 2023.05.13.

  Idén ősszel jön az új Superb és Kodiaq

  A Škoda idén két új modell premierjét tervezi. A Superb és a Kodiaq SUV új generációja ősszel érkezik. Most bepillantást nyerhetünk a sziluettjeikbe.Az új Superb Combi kombi és ferdehátú változatban is elérhető lesz, míg a Kodiaq továbbra is hétüléses lesz.„A Superb az belsőégésű motorral hajtott modellportfóliónk zászlóshajója, amely a negyedik generációjával ferdehátú és Combi kombi változatban is mércét állít majd a kényelem és a helykínálat tekintetében” – mondta Klaus Zellmer, a Škoda Auto vezérigazgatója a vállalat hagyományos modelljének új generációjáról. Az új formaterv mellett a Superb negyedik generációja teljesen megújult belső teret és csúcstechnológiát is kap. Az autó ismét bőséges belső méretű utasteret kínál majd rengeteg kényelmes funkcióval kombinálva. A motorháztető alatt erős benzin- és dízelmotorokat, valamint plug-in hibrid és mild hibrid hajtásláncokat találunk majd.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.