BARA Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ŠKODA VISION iV: konkrét előretekintés az eMobility-re "made by ŠKODA"
2019.03.08.
Újdonság a ŠKODA-ról

ŠKODA VISION iV: konkrét előretekintés az eMobility-re "made by ŠKODA"

A VISION iV konkrét bepillantást ad a ŠKODA jövőbeli teljesen elektromos járműcsaládjára. A koncepció tanulmány a ŠKODA első, a Volkswagen csoport MEB moduláris elektromos autóplatformjára épülő járműve, amely sportos, aerodinamikus karosszériát, és egy ŠKODA-ra jellemző tágas belső teret kínál.

vision iv

 A 22 hüvelykes kerekek vizuálisan kiemelik és hangsúlyozzák a jármű lenyűgöző formáját. A szemet gyönyörködtető részletek közé tartoznak a ŠKODA rács függőleges lécében lévő megvilágított üvegelemek és a hagyományos szárnyas tükrök helyett cápa uszonyokra emlékeztető formájú kamerák. Két villamos motor - egy az első és egy hátsó tengelyen - képezi a kibocsátás-mentes hajtásrendszert, így a VISION iV összkerék hajtású. A jármű alsó részében található sík lítium-ion akkumulátor helyet takarít meg, és a WLTP ciklusnak megfelelően akár 500 kilométeres hatótávolságot biztosít. Az innovatív technológiák nagyobb biztonságot és kényelmet biztosítanak, új információs és szórakoztató korszakot vezetnek be. Az okostelefonok közvetlenül integrálhatók a jármű információs és szórakoztató rendszerébe, és digitális kulcsként is használhatók a jármű megnyitásához.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.