BARA Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ŠKODA RELAX BÉRLETI PROGRAM
2018.03.21.
Újdonság a ŠKODA-ról

ŠKODA RELAX BÉRLETI PROGRAM

Egy új autó sok örömmel jár - és lássuk be - számos kötöttséggel, teendővel és költséggel. Milyen biztosítást kössek? Melyik a legkedvezőbb kötelező? Érdemes CASCO-t kötnöm? Ha valami elromlik, érteni fogom, mi a gond? Milyen extra kiadásokkal kell számolnom?

skoda

Ezekre a problémákra kínálunk most Önnek egy egyedülálló megoldást már akár havi 59 990 forinttól és akár 0 forint kezdő befizetéssel. Most egy tervezhető, fix havi bérleti díjért cserébe új autóba ülhet, és soha többé nem kell olyan dolgokkal foglalkozni, amelyekre nincs ideje, amelyekhez nincs kedve, vagy amik egyszerűen csak nem érdeklik.

Mit tartalmaz a ŠKODA Relax Bérleti Program havi díja?

  • Az autó használatát
  • Szerviz csomagot (kötelező szervizek, kopó-forgó alkatrészek cseréje)
  • Kötelező biztosítást
  • A forgalomba helyezés díját
  • Teljes körű Porsche CASCO-t
  • UNIQA balesetbiztosítást
  • 4 évszakos gumiabroncsokat
  • MOL üzemanyagkártyát

A programban jelenleg elérhető modellünk: ŠKODA FABIA 1.0 MPI/75 LE Ambition
Választható futamidők és futásteljesítmények:

  • 36 hónap: 10 000 km és 15 000 km
  • 48 hónap: 10 000 km

További részletekért keressen minket bizalommal!

BARA Autóház
2030 Érd
Fehérvári út 63-65.
+36 23 521 250
[email protected]
www.baraautohaz.hu

A feltüntetett bérleti díj a ŠKODA FABIA Ambition 1.0 MPI/75LE modellre vonatkozik 36 hónapos futamidő és 10 000 km-es éves futásteljesítmény esetén. A bérleti díj tartalmazza az autó használatának díját, valamint a kötelező biztosítást, a szervizcsomagot, a teljes körű Porsche CASCO-t, az Uniqa baleset-biztosítást és a forgalomba helyezés díját, továbbá egy MOL üzemanyag feltöltő-kártyát. A 0% vagy 0 Ft önerő bonitásvizsgálat függvénye. A részletekről és finanszírozásról érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseinkben. A privát bérlet akcióban részt vevő márkakereskedések listája elérhető a relax.skoda.hu oldalon. Az akció 2018.03.01-től 2018.04.30-ig érvényes.

A ŠKODA FABIA kombinált átlagfogyasztása: 4,4-4,8 l/100km, CO2-kibocsátása: 101-108 g/km. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az előírt szabvány (715/2007/EK rendelet) jelenleg érvényes változata szerint kerültek meghatározásra. Ezek az értékek összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokkal szemben, nem szavatolják a jármű valós üzemanyag-fogyasztását. A kép illusztráció.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.