BARA Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ŠKODA KAROQ és KODIAQ SUV új és opcionális funkciókkal
2019.03.18.
Újdonság a ŠKODA-ról

ŠKODA KAROQ és KODIAQ SUV új és opcionális funkciókkal

Genfben a ŠKODA KAROQ és a ŠKODA KODIAQ SUV modelleket az év folyamán bevezetésre kerülő innovatív megoldásokkal mutatják be, amelyek alapfelszereltségként vagy opcióként még az év során megjelennek mindkét modellen.

Karoq

Azonnal felismerhető: mindkét modell hátsó részén a ŠKODA felirat nagybetűkkel kerül feltüntetésre. Az új Side Assist, amely immáron 70 méteres tartománnyal rendelkezik, opcióként kapható. Egy másik újítás a DCC adaptív futóművezérlés, amely a jövőben az első kerékhajtású változatokhoz is elérhető lesz. A ŠKODA KAROQ hajtásláncválasztékát a 2.0 TDI 140 kW (190 LE) motorral és 7-sebességes DSG-vel egészítik ki, míg a ŠKODA KODIAQ új gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszert kap, amely érzékelőkkel rendelkezik minden keréken. A SCOUT modellváltozat opcionálisan szellőztetett ülésekkel is rendelhető. A jövőben a ŠKODA a KODIAQ RS-t és a SPORTLINE-t kínálja az új "Ignite" 20 collos könnyűfém keréktárcsákkal.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.