BARA Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. RS nincs, raliváltozat viszont jött a Fabiából
2017.12.21.
Újdonság a ŠKODA-ról

RS nincs, raliváltozat viszont jött a Fabiából

Remekelnek a Skoda sportmodelljei, az Octavia RS épp annyira feszes és sportos, hogy még a hétköznapokban is bőven használható. Viszont megkergethetjük időnként, ha akarjuk, de kisebben még jobban akarnánk. Azt meg a Skoda nem akarja, továbbra sem adják meg nekünk a Fabia RS-t. A legerősebb kivitel most az 1.0 TSI hazánkban, 110 lóerővel, még a Monte Carlo kivitelhez is csak ez a legerősebb motor. Más piacokon viszont a 125 lóerős, 200 Nm nyomatékú 1.4 TSI-vel is választhatják a vásárlók, és az új különkiadás is erre a modellre épül.

skoda

A WRC 2-ben szerzett bajnoki cím ünneplésére egy WRC 2 2017 champion különkiadás készült a Fabiából. Minden marad, amit a Monte Carlo is kap, a picit ültetett, keményített futóművel együtt. Elektromos ablakok, tolatókamera, fűthető ülések és adaptív tempomat is szerepel a felszereltségek között, de ami a WRC különkiadás sajátja, az az egyedien hangolt kipufogórendszer és a külső kiegészítők. A fehér fényezés mellé a 17 colos felniket kérhetjük zöldben, sárgában, vagy fényes feketében. 1300 darab készül belőle, és örülhetünk, ha a magyar piacra is jut, bár az 1,4-es motor hiányzik a hazai kínálatból, így nem biztos, hogy eljut hozzánk a WRC.

forrás: https://www.autonavigator.hu/cikkek/rs-nincs-ralivaltozat-viszont-jott-a-fabiabol/

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.