BARA Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Már úton van az új Škoda Superb – evolúciós fejlődés várható
2021.10.04.
Újdonság a ŠKODA-ról

Már úton van az új Škoda Superb – evolúciós fejlődés várható

Sokszor úgy tűnik, hogy a hagyományos középkategóriások napjai meg van számlálva, de időről időre feltűnik egy-egy új modell vagy hír, amely tartja bennünk a lelket, hogy van még remény, és nem veszik át végleg a hatalmat a crossoverek. Ilyen reménysugár például a Škoda Superb, amelynek következő generációjáról eddig ugyan nem sok szó esett, pedig lassan érik a váltás, hiszen 2019-ben frissült utoljára az autó. Ezúttal azonban feltűnt egy korai skicc, amin ha nem is a kész autó, de a tervezés fontos szempontjai szerepelnek. Nem meglepő módon a Škoda legfrissebb formanyelvéhez igazodik majd a Superb, amely így közel áll majd az új Octaviához. A jellegzetes hűtőrács, a motorháztető domborulatai és a szögletes fénytestek mind-mind visszaköszönnek majd az újdonságon, amely továbbra is elérhető lesz szedánként és kombiként is.

új skoda superb

Az új Superb még a mostani generációnál is nagyobb lehet, amivel már-már a hosszított luxusautókkal vetekedhet majd, ami a hátsó lábteret illeti, a csomagtere pedig minden hasonló modellt túlszárnyalhat. Noha a jelenleg futó Superb formái mind a mai napig frissen hatnak, az új generáció minden bizonnyal modernebb, dinamikusabb hatást kelt majd, akárcsak az újabb Octavia.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.