BARA Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Jön a Skoda Felicia E
2017.08.21.
Újdonság a ŠKODA-ról

Jön a Skoda Felicia E

A Skoda 1959 és 1964 között gyártotta a gyönyörű kétajtós Feliciát, majd pedig 1994 és 2001 között ugyanezen név alatt futtatta az átdolgozott Favoritot, immár a VW konszern felügyelete alatt. Most pedig felröppentek az első pletykák azzal kapcsolatban, hogy a Felicia típusjelzés hamarosan újból fel fog tűnni.

e

Iparági források szerint a Skoda hamarosan Felicia E néven dob majd piacra egy tisztán elektromos meghajtással rendelkező új autót, mely a Volkswagen-féle MEB platformra építkezik. Az újdonság körülbelül akkora lesz, mint a Rapid Spaceback, és kétféle változatban lesz kapható: az egyik szerényebb hatótávval és nagy csomagtartóval, a másik hosszabb hatótávval és kisebb csomagtartóval fog rendelkezni.


A Skoda várhatóan 2019-ben dobja piacra a tisztán elektromos meghajtású Citigót, melyet egy évvel később követhet a Vision E SUV koncepcióautó tömeggyártására érett végleges változata. Ezt követően egy további divatterepjáró és egy családi autó érkezik majd a Skodától tisztán elektromos meghajtással, és valamikor ez idő tájt debütálhat a cseh márka sokak által várt villanymotoros sportkupéja is. Megjegyzendő, hogy a mellékelt képeken még nem az egyelőre meglehetősen titokzatos Felicia E, hanem a Vision E Concept látható.

 

forrás: hvg.hu

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.