BARA Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Három év múlva jön az új Octavia és az első villany Skoda
2017.12.10.
Újdonság a ŠKODA-ról

Három év múlva jön az új Octavia és az első villany Skoda

Azt már régebb óta tudni lehet, hogy a Skoda is dolgozik egy villanyautón, most pedig az is kiderült, hogy még mi mindent várhatunk a csehektől 2020-ig.

skoda

Már tavasszal megmutatta első villanyautó koncepcióját a Skoda a Vision E tanulmánnyal. 2020-ra kész autó lehet belőle, de ugyanakkorra megérkezik az Octavia következő generációja is

Egy gyári prezentációban felfedte az elkövetkező években várható újdonságait a Skoda. A novemberben hazánkban a legtöbb autót átadó, éves szinten is harmadik, nálunk az anyamárka Volkswagent is előző cseh márka igen komoly offenzívát tervez az elkövetkezendő évekre is. Igaz, jövőre úgy tűnik, szusszannak egyet az idén piacra dobott frissített Octavia, a Kodiaq és a Karoq után. Azért lesz újdonság jövőre is, mint például a Kodiaq RS kiadása és a Fabia időszerű frissítése. Majd 2019-ben jön a kevéssé vérpezsdítő, de a piacon annál fontosabb Rapid új nemzedéke, a Superb frissítése és a Karoq csúcsverziójának ígérkező Sportline.
Hirdetés

Az igazi nagy durranását azonban 2020-ra tartogatja a Skoda, akkor fog ugyanis bemutatkozni a teljesen új Octavia, s ugyanakkor hoznak a Kodiaq és a Karoq mellé egy további, még kisebb SUV-t is. Hogy mi következhet még ezek után? Elektromos Skodák, amiket már idén tavasszal beharangoztak a Vision E tanulmánnyal.

forrás: https://www.autonavigator.hu/cikkek/harom-ev-mulva-jon-az-uj-octavia-es-az-elso-villany-skoda/

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.