BARA Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Bemutatkozott a Skoda Karoq
2017.05.22.
Újdonság a ŠKODA-ról

Bemutatkozott a Skoda Karoq

A Škoda Karoq egy teljesen új jármű. Érzelemdús és dinamikus formatervével, egyszerre kifejező és robusztus külseje egyértelmű utalás a kompakt szabadidőautó tervezett felhasználására. A Karoq a kistestvér, tehát jó 30 centiméterrel rövidebb, mint a Kodiaq.

s

A Karoq egyaránt megállja helyét a család, az üzleti élet, a mindennapok és szabadidő kihívásai során. Praktikumát és funkcionalitását a nagyvonalú térkínálat mellett a legmodernebb technikák és a jól átgondolt felszereltség emeli ki. A Škoda típusai között első ízben a Karoq alkalmaz digitális műszeregységet, amelyet a vezető szabadon az ízléséhez igazíthat.

A fűthető karimájú kormánykerék, a másik pedig a személyre szabható kulcs is újdonság a Škodánál. Ezen kívül akár mind az első, mind a hátsó ülések fűthetőek. Az utastérben az új, tíz választható színt kínáló LED-es hangulatvilágítás gondoskodik a megfelelő hangulatról.

A csomagtér térfogata alaphelyzetben 521 liter fix hátsó ülések esetén. Ledöntött hátsó ülésekkel 1630 literre bővül a befogadóképessége. A második üléssor három különálló üléséből áll, amelyek egyenként állíthatók és el is távolíthatók – így a kompakt szabadidő-autó akár 1810 literes csomagtérrel is büszkélkedhet.

Az infotainment rendszer önmagában megérne egy hosszabb cikket, igazán 21-ik századira sikerült. Modern funkciókat és csatlakozási megoldásokat kínálnak,kívánságra akár LTE-modul is elérhető, mellyel az utasok okostelefonjukon vagy táblagépükön szabadon böngészhetik a netet és levelezhetnek. Az új Online szolgáltatások, egyrészt navigációs támogatást kínálnak, míg a Care Connect műszaki hiba és vészhelyzet esetén nyújt segítséget.

A segédberendezések száma szinte végtelen. A kényelmet növelő új rendszer például a parkoló asszisztens, a sávtartó rendszer vagy éppen a torlódási asszisztens. Még fokozottabb biztonságról gondoskodik többek között a holttér-figyelő rendszer, a ráfutásgátló, amely prediktív gyalogosvédelmi funkciót is kínál vagy a vészhelyzeti segéd.

Összesen öt motorváltozatból áll a kínálat – két benzinesből és három dízelmotorból. A palettán mindkét benzinmotor újdonság és a dízel egységek közül is kettő új. Az erőforrások összlökettérfogata 1,0, 1,5, 1,6 és 2,0 liter, teljesítményük a 115 LE és 190 LE közötti tartományt fedi le.

Az új Škoda Karoq várhatóan az év második felében kerül a márkakereskedésekbe.

forrás: autoblog.hu

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.