BARA Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az új ŠKODA KAROQ elnyerte az „Arany kormánykerék” díjat
2017.11.15.
Újdonság a ŠKODA-ról

Az új ŠKODA KAROQ elnyerte az „Arany kormánykerék” díjat

"Arany kormánykerék" ("Das Goldene Lenkrad") díjjal tüntette ki 2017-ben a Bild am Sonntag lap és az Auto Bild autós magazin az új ŠKODA KAROQ sorozatot. Olvasóik több mint húsz európai országból a "Kis SUV-modellek" kategóriájában a döntőbe szavazták a KAROQ családot, majd széleskörű tesztelést követően a szakértőkből álló zsűri választotta győztesnek a ŠKODA újdonságát.

skoda

"Nagy örömmel tölt el, hogy ilyen jól szerepel modellpalettánk legifjabb tagja. Az 'Arany Kormánykerék' elismerés jól mutatja, hogy összességében jelenleg a KAROQ a legvonzóbb ajánlat a kompakt SUV-modellek kategóriájában" - emelte ki Christian Strube, a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának a műszaki fejlesztés területéért felelős tagja. "A KAROQ számos területen szolgálhat mércéül. E modellünk nagysikerű SUV-offenzívánk következetes folytatása" - tette hozzá Christian Strube.

Az "Arany kormánykerék" ("Das Goldene Lenkrad") Európa egyik legtekintélyesebb autós díja. Az idén a kis- és kompaktautók, a kis, illetve a nagy SUV-modellek, a közép- és felsőkategória, valamint a sportautók mezőnyében összesen 42 modell indult a szavazáson.

A ŠKODA KAROQ a kis SUV-modellek - összesen 12 indulóval a legnépesebb - kategóriájában szerepelt. Az Auto Bild és a Bild am Sonntag, illetve a több mint húsz európai országbeli testvérlap olvasói először kategóriánként négy-négy favoritot választottak ki, amelyeket azután az észak-olaszországi Baloccóban széleskörű tesztelésnek vetett alá az autóversenyzőkből, mérnökökből, prominens személyiségekből, formatervezőkből és a vezető európai autós magazinok főszerkesztőiből álló, 53 tagú szakértői zsűri.

A KAROQ a ŠKODA modelljeire jellemzően olyan erényeivel bizonyult meggyőzőnek a zsűritagok előtt, mint kényelme és térkínálata. A connectivity területén pluszpontokat is szerzett, a KAROQ ugyanis olyan legújabb generációs infotainment-rendszerek kínálatával érkezett, amelyek kapacitív érintőképernyőről vezérelhetők. A KAROQ emellett az első ŠKODA modellként kínál szabadon programozható digitális műszeregységet. Az LTE-modulnak és a WLAN-hotspotnak köszönhetően a ŠKODA KAROQ utasai folyamatos internet-kapcsolatot élvezhetnek. Mindezeken túl az új kompakt SUV-modell erőteljes hajtásrendszerével és jól sikerült futóműhangolásával is meggyőzte tesztelőit.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.