BARA Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A ŠKODA AUTO éves vízfogyasztásának 42 százalékát újrahasznosítja
2019.03.25.
Újdonság a ŠKODA-ról

A ŠKODA AUTO éves vízfogyasztásának 42 százalékát újrahasznosítja

Felelős vállalatként a ŠKODA AUTO nagy jelentőséget tulajdonít a fenntartható járműgyártásnak. Így a cseh autógyártó számos intézkedést együttesen csoportosít a „GreenFuture” stratégiájának keretében, annak érdekében, hogy csökkentse a környezeti lábnyomát. Ez magában foglalja a természeti erőforrások takarékos felhasználását és azt is, hogyan takarít meg minden nap vizet és folyamatosan optimalizálja vízhasználatát a legmodernebb technológiák alkalmazásával.

water day

Akár hűtésre, akár szűrésre és öblítésre használják, a víz létfontosságú a járművek gyártásában.A „GreenFuture” stratégiájában meghatározott ŠKODA AUTO vízmegtakarítási intézkedéseknek köszönhetően a vállalat 1,7 m3 vizet igényel egy autó gyártásához - több mint 38 százalékkal kevesebb, mint 2010-ben. A cég olyan intelligens tisztítórendszereket használ, amelyek különösen vékony membránszűrőket tartalmaznak a festékboltjaiban. Ez azt jelenti, hogy a felhasznált vizet feldolgozzák, és többször is felhasználható.

Az idei mottó a „Senki sem marad hátra” - hangsúlyozva azt az üzenetet, hogy mindenkinek joga van a tiszta ivóvízhez való hozzáféréshez. 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.