BARA Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A ŠKODA ÚJ VÁROSI TEREPJÁRÓJA A KAMIQ NEVET KAPTA
2019.01.24.
Újdonság a ŠKODA-ról

A ŠKODA ÚJ VÁROSI TEREPJÁRÓJA A KAMIQ NEVET KAPTA

A ŠKODA új terepjárója a ŠKODA KAMIQ nevet kapta. A crossover lesz a harmadik terepjáró, amely bemutatkozik az európai piacon és egyben a következő mérföldkő a cseh autógyártó SUV offenzívájában. A KAMIQ szó a Kanada északi részén és Grönlandon élő inuit (eszkimó) emberek nyelvéből származik. A KAMIQ elnevezés olyan dolgot ír körül, amely - mintha második bőrünk lenne - tökéletesen passzol hozzánk minden helyzetben. Mindez elég indok ahhoz, hogy az új, Európában bemutatkozó crossover modell ugyanazt a nevet kapja, mint a Kínában már korábban debütált terepjáró.

kamiq

A ŠKODA KAMIQ egy városi crossover modell, amely tökéletes társ a modern városi hétköznapok során és azokon túl. A ŠKODA KAMIQ nevet már egy Kínában sikerrel debütált terepjárónál megismerhettük, így tökéletes választás volt az új crossover modell számára is. Ezzel együtt egységes maradt az SUV modellek elnevezési rendszere, ahol a jelenlegi ŠKODA terepjárók nevei mind K betűvel kezdődnek és Q betűre végződnek.

Az új ŠKODA KAMIQ modellel a cseh autógyártó tovább folytatta SUV kampányát és kibővítette az európai piacra szánt modellek kínálatát egy kompakt, életmód fókuszú, belépőszintű modellel. A ŠKODA KAMIQ nagyszerűen egyesíti a kompakt modellek agilitását és kezelhetőségét a terepjárók kínálta hagyományos előnyökkel, amilyen például a megemelt üléspozíció, a jobb kilátás, a még kényelmesebb be- illetve kiszállás és a megemelt hasmagasság. A moduláris keresztirányú MQB platformra épülő modell az új vezetéstámogató rendszerek mellett számos - a tágas belső tér mellett a márka védjegyévé vált - Simply Clever megoldással igyekszik meghódítani az ügyfeleket.

Az új ŠKODA KAMIQ világpremierjét a március 5. és 17. között megrendezésre kerülő Genfi Autószalonon tartja a márka.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.