BARA Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A ŠKODA KAMIQ TALÁLKOZOTT A SAJTÓVAL
2019.09.09.
Újdonság a ŠKODA-ról

A ŠKODA KAMIQ TALÁLKOZOTT A SAJTÓVAL

ŠKODA KAMIQ-t augusztus második felében mutatták be Strasbourgban, Franciaországban és a környező térségben. Két hét alatt több mint 650 újságíró vizsgálta egész Európából. Választhattak 48 különböző színű autót, amelyek három különböző motort tartalmaznak, mind kézi, mind automatikus váltóval .

kamiq

„Ez az esemény a nagyközönség számára a média útján első alkalom, hogy megismerjék az új autó kezelését és mire képesek” - mondta Pavel Jína, a ŠKODA KAMIQért felelős szóvivője. Milyen benyomásokat vitt magukkal az újságírók a ŠKODA KAMIQ-ról a tesztvezetés után? "Tapsolták az alváz konfigurációját és azt, hogy mennyi hely van a hátsó ülésen" - mondja Pavel Jína a reakcióik leírására. "A modell versenyéhez viszonyítva nagyon pozitívak voltak a csatlakoztathatóság szempontjából, és meglepődtek, hogy mekkora teljesítményt tudtak biztosítani az 1.0 TSI motorok" - fejezi be a következtetést. A teszt autók egy literes benzinmotorokkal rendelkeztek, 70 vagy 85 kW teljesítménnyel. A motorválasztékot a dízelüzemű 85 kW-os 1,6 TDI kerekítette.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.