BARA Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV – ELEKTROMOS MOBILITÁS A LEGELEGÁNSABB FORMÁBAN
2021.09.07.
Újdonság a ŠKODA-ról

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV – ELEKTROMOS MOBILITÁS A LEGELEGÁNSABB FORMÁBAN

A ŠKODA ENYAQ iV sikeres piaci bevezetését követően egy második, érzelmekben még gazdagabb karosszériaváltozattal bővíti a ŠKODA AUTO első tisztán elektromos hajtásrendszerű SUV-modelljének kínálatát. A négyajtós ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV fő jellegzetessége hátrafelé elegánsan ereszkedő tetővonalú farkialakítása. 0,247-es légellenállási tényezője (cw) még az ENYAQ iV eleve kiváló értékénél is alacsonyabb, az ENYAQ COUPÉ iV így még gazdaságosabb üzemű, és nagyobb akkumulátorával a WLTP-menetciklus szerint több mint 535 kilométer maximális hatótávot kínál. Választékában kétféle akkumulátorméret és három teljesítményszint sorakozik, hátsó- vagy összkerékhajtással. Utasterében az ENYAQ iV belteréből már ismert Design Selection összeállítások váltják fel a hagyományos felszereltségi szinteket. A ŠKODA modelljeire jellemzően az ENYAQ COUPÉ iV is bőséges térkínálattal érkezik, csomagtartójának térfogata 570 liter.

ŠKODA ENYAQ COUPÉ 𝗶V

A ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV az ENYAQ iV választékát kiegészítve kínál még nagyobb menetdinamikát a lifestyle-orientált vásárlóknak, míg a családok számára akár öt személynek is tágas, nagyvonalú térkínálattal és 570 literes csomagtérrel szolgál. Az új modellváltozat három teljesítményváltozatban kapható: ENYAQ COUPÉ iV 60 és ENYAQ COUPÉ iV 80 hátsókerékhajtással, illetve ENYAQ COUPÉ iV 80x összkerékhajtással. Az ENYAQ iV változaténál is kedvezőbb aerodinamikai tulajdonságoknak és a 0,247-os légellenállási tényezőnek (cw) köszönhetően a négyajtós kupé még gazdaságosabb üzemű és kétféle akkumulátormérete közül a nagyobbal, illetve hátsókerékhajtással a WLTP-menetciklus szerint több mint 535 kilométer maximális hatótávot kínál. A rövid töltési időkről az alapkivitelhez tartozó gyorstöltő-funkció gondoskodik. Az utastérben 13 col képátlójú központi érintőképernyő vonzza a tekintetet.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.